در همایش تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان قزوین صورت گرفت ؛
افتخارآفرینی واحدصنعتی فولاد خرمدشت تاکستان برای چندمین سال پیاپی به عنوان صادرکننده برتر
لوح تقدیر و تندیس واحد تولیدی برتر ملی در دستان مرد پویای عرصه کسب و کار
همه صادرکنندگان یک هدف اصلی را دنبال می کنند که آن عشق به تولید، صادرات و عشق به میهن است.
گزارش ویژه- مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان قزوین در واپسین روزهای سخت اقتصادی سال ۹۹ با حضور مظفر علیخانی معاون استانها و تشکل های اتاق ایران، حمید زادبوم معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، جمالی پور استاندار، رجب رحمانی نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی، محمد قاسمی دادستان قزوین، مهدی بخشنده رئیس اتاق بازرگانی قزوین، مهدی عبدیان رئیس اتحادیه صادرکنندگان استان، افضلی رئیس سازمان صمت استان و جمعی از صادرکنندگان و تولیدکنندگان برگزار شد.
در این همایش «شركت فولاد خرمدشت تاکستان» بزرگترين توليدكننده مقاطع طویل فولادی، به پاس تلاش در عرصه توليد ملي و برون مرزي به عنوان واحد صنعتي برتر و نمونه در زمينه صادرات برگزيده شد.
پس از كسب اين افتخار تنديس زرين و لوح يادبود اين همايش توسط مقامات حاضر با افتخار به مهندس «مجید سعیدیان» تقديم شد كه توانسته است با حضور درخشان خود در بازارهاي بينالمللي و تسخير بازارهاي صادراتي نام ايران زمين را پرآوازه كند.
لوح تقدیر و تندیس واحد تولیدی برتر ملی در دستان مرد پویای عرصه کسب و کار
این صادرکننده نمونه با بهرهمندی از دانش فنی، تخصص، تلاش بی وقفه، کسب موفقیت های متعدد در عرصه تولید، صادرات و اشتغالزایی خانواده بزرگ فولاد خرمدشت تاکستان را به یکی از بزرگترین صادر کنندگان میلگرد آجدار کرده و در رونق اقتصاد ملی نقش مهمی ایفاء کرده است.
شرکت فولاد خرمدشت با تولید انواع میلگرد، توانسته است در مدت ۱۰ سال فعالیت خود، گام های بلندی در عرصه خودکفایی ملی و صادرات بردارد و با برداشتن گام های بلند در حوزه ساخت و ساز در سطوح ملی و بین المللی بدرخشد.
مدیرعامل واحد صنعتی فولاد خرمدشت تاکستان در این همایش در گفتوگو با خبرنگار ولایت با اشاره به زمینه فعالیت واحد صنعتی فولاد خرمدشت تاکستان اظهارکرد: این واحد تولیدی با اتکاء به دانش بومی و به بهرهگیری از ماشینآلات مدرن توانسته است با وجود تمامی تنگناها، افزایش ظرفیت حاصل کند و برای یکصد و ۶۰ نفر در منطقه اشتغالزایی ایجاد نماید.
سعیدیان با بیان اینکه رویکرد اصلی واحد صنعتی فولاد خرمدشت تاکستان صادرات است و تا کنون توانسته است در بازارهای بین المللی ۱۰ کشور حضور پیدا کند؛ اظهارکرد: محصولات این واحد تولیدی تاکنون به کشورهای حوزه خلیج فارس همچون: پاکستان، عراق، افغانستان، گرجستان، ارمنستان، ترکمنستان،ازبکستان، سوریه و چین صادر شده است.
وی یادآورشد: صادرات به چین در میان کشورهای تولید کننده فولاد به ندرت صورت گرفته است و تیم اقتصادی شرکت فولاد خرمدشت تاکستان جزء معدود واحدهایی می باشد که به بازار این کشور ورود کرده است.
این فعال عرصه صادراتی کشور بیان کرد: گرچه صفر تا صد زنجیره فولاد در کشور ما تولید می شود؛ ولی به دلیل وجود موانع، نمی توانیم از ظرفیت ها و منابع به خوبی استفاده کنیم.
سعیدیان با اشاره به چالشهای پیش رو در حوزه های اقتصادی عنوان کرد: گرچه ایران معادن غنی دارد؛ ولی ما برای تامین مواد اولیه با تنگناهای زیادی روبرو هستیم که این موضوع تولید و صادرات را با مشکل روبرو می کند؛ امیدوارم مسئولان ملی و استانی با برنامه ریزیهای مدون این چالش را برطرف کنند.
وی تاکید کرد: انتظار می رود؛ مسئولان از صادرات مواد اولیه جلوگیری کنند تا اولویت اصلی صادرات محصولات نهایی باشد در این صورت تولید فولاد توسعه پیدا می کند و میتواند در رونق اقتصاد ملی و ارزآوری برای کشور بسیار موثر واقع شود.
این فعال اقتصادی درباره موفقیتهای فولاد خرمدشت تاکستان گفت: کسب این مقام ها با وجود تولید کنندگان با کیفیت صنعت فولاد تنها در سایه آینده اندیشی مدیریت و مسئولیت پذیری یکایک پرسنل این مجموعه محقق شده است و ما را در مسیر تبدیل شدن به برترین و با کیفیت ترین صادر کننده میلگرد ایران قرارداده است.
سعیدیان با تاکید بر اینکه همه صادرکنندگان یک هدف اصلی را دنبال می کنند که آن عشق به تولید، صادرات و عشق به میهن است؛ تصریح کرد: ما با بکارگیری تمامی ظرفیتهای تولید و منابع انسانی خود با رعایت استانداردهای بین المللی، با کیفیت ترین محصولات خود را روانه بازار فولاد و صنعت ساختمانی نمودیم در آینده ای نزدیک نیز با تحقق اهداف امروزمان میزبان اتفاقات بزرگی دراین حوزه خواهیم بود.
وی با اشاره به تاریخچه تاسیس واحد صنعتی فولاد خرمدشت تاکستان عنوان کرد: این واحد صنعتی تولید کننده انواع میلگرد در سال ۱۳۸۹ با ظرفیت اسمی ۳۰۰۰۰۰ تن تاسیس و در سال ۱۳۹۱ به بهره برداری رسید .
این تولید کننده برتر ملی توضیح داد: محصولات این شرکت در حوزه ی ساخت و ساز از کاربردهای وسیعی در سطح ملی و بین المللی برخوردار است. بهبود مستمر کیفیت فرآیندها و محصولات به منظور افزایش رضایت مندی مشتریان و سایر ذینفعان، برترین هدف و تعهدی غرورآمیز برای سازمان، مدیران و کارکنان آن می باشد.
سعیدیان با تاکید براینکه انتظار داریم دولت با سپردن امور به بخش خصوصی راه تولید و صادرات را هموار کند؛ افزود: این شرکت که قادر است سالانه به تولید سیصدهزارتن محصول بپردازد با تکیه بر طرح توسعه خود قادر خواهد بود گامهای بلندتری در مسیر تولید، کارآفرینی و صادرات بردارد و فریاد لیاقت تولید ملی را در سال جهش تولید به گوشها برساند.
به گفته مدیرعامل شرکت فولادخرمدشت تاکستان در صورت حمایت دولت و ترسیم چشماندازی مطلوب به طور حتم این واحد تولیدی قادر خواهد بود؛ علاوه بر حضور با صلابت در بازارهای داخلی در بازارهای خارجی و بین المللی نیز پیشتازی کند.
مهندس سعیدیان که از چهرههای خوشنام عرصه تولید فولاد در کشور محسوب می شود به مسائل و مشکلات پیش روی تولیدکنندگان فولاد اشاره کرد و یادآورشد: بزرگترین مشکل تولیدکنندگان فولاد خام فروشی این محصول میباشد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ۸۵ درصد زنجیره تولید فولاد در انحصار دولت می باشد در این میان بخش خصوصی برای دریافت مواد اولیه خود بعضا دچار سختی و گرفتار بوروکراسی اداری میشود که این اتفاق علاوه بر دلسردی تولید کننده و صرف زمان فراوان باعث سستی روند تولید و صادرات می گردد.
سعیدیان که سالهاست به عنوان تولید کننده فولاد فعالیت می کند و کارشناسی خبره در این صنعت به شمار می رود؛ افزود: دولت می تواند عرضه مواد اولیه(مواد خام)فولادی را به جای صادرات بی رویه در اختیار بخش خصوصی بگذارد و خود نقش نظارتی داشته باشد.
این تولید کننده ادامه داد: خرید و تهیه مواد اولیه از بورس آن هم با اندک ظرفیتی که اعلام می گردد موجب وقفه در کار تولید و سرمایه بخش خصوصی است در این باره می طلبد؛ مسوولان با عزمی جدی به رفع این معظل در سال جهش تولید بپردازند تا تولیدکنندگان بخش خصوصی که دغدغه اعتلای میهن را دارند بتوانند با آسایش خاطر بیشتری به امر تولید و صادرات و ارزآوری برای کشور بپردازند.
سعیدیان تشریح کرد: سنگ اندازیها در مسیر صادرات محصولات فولادی و سختیها در دریافت مجوزهای صادراتی موجب شده است بازارهایی را که پس از سالها تلاش، فعالیت و رایزنی در اقصی نقاط جهان به دست آوردهایم؛ کمرنگ شوند و به دلیل موانع موجود؛ نتوانیم آن گونه که باید و براساس زمانبندی درست و منظم به امر صادرات بپردازیم.
این تولید کننده پیشکسوت با تاکید بر درخواست کاهش بوروکراسی زمانگیر بیان کرد: نقش دولت در رونق اقتصادی نقشی اساسی و تاثیرگذار است در این زمینه دولت، میتواند با قطع زنجیره خام فروشی و همچنین تسهیل در صدور مجوزهای صادراتی به یاری تولید ملی و تولیدکنندگان بشتابد؛ به حتم این مهم، جهش تولید را در پی خواهد داشت.
دانلود فایل روزنامه